Producten

Marktonderzoek via PanelWizard

Online kwantitatief marktonderzoek via PanelWizard kent vele voordelen:

Binnen 1 uur een offerte!
 • Snelheid: binnen 1 uur offerte, binnen paar dagen resultaten
 • Kwaliteit: beste panel van Nederland
 • Vanaf 1 vraag kunt u al onderzoek doen, zonder startkosten

Wilt u marktonderzoek doen onder consumenten? Of onder uw zakelijke klanten? PanelWizard is gespecialiseerd in online kwantitatief marktonderzoek waarbij snelheid en betrouwbaarheid van de resultaten hand in hand gaan.

PanelWizard verzorgt efficiënt uw onderzoek onder ons eigen panel van 35.000 actieve respondenten. Het is mogelijk specifieke doelgroepen te selecteren, bijvoorbeeld kinderen (kidspanel) en B2B. Onze ervaren marktonderzoekers begeleiden u gedurende het onderzoeksproces van A tot Z.

U kunt vandaag nog een enkele vraag of complete vragenlijst aan uw doelgroep voorleggen, inclusief afbeeldingen, video, etc. Dat marktonderzoek niet duur hoeft te zijn bewijst PanelWizard elke keer weer. Probeer het zelf!

Wij richten ons op kwantitatief online onderzoek, met als specialisaties:

 • Imago-/bekendheidonderzoek
  Kennen consumenten uw organisatie en wat weten zij van u? Welke organisaties zijn top of mind, spontaan of geholpen bekend? En waar kent men u eigenlijk van? Wat is het beeld dat uw klant van u heeft? Het zijn veel voorkomende vragen waar bijna elke organisatie antwoord op wil. PanelWizard helpt u verder met dit soort vragen. Middels een ad hoc onderzoek, een 0- en 1-meting, of continu middels een monitor of trackingonderzoek. Kijk voor branchevoorbeelden ook bij tracking en monitors.
 • Klanttevredenheidsonderzoek
  Tevreden klanten zijn loyaler. Bovendien fungeren zij vaak als ambassadeur van uw organisatie. Maar wat weet u eigenlijk van de tevredenheid van uw klanten? Wat vinden ze van uw service? Hoe ervaren zij uw product? En van uw belangrijkste concurrenten? Welke Net Promoter Score of Customer Effort Score behaalt uw organisatie? PanelWizard stelt de juiste vragen om uw klanttevredenheid te meten.
 • Communicatie onderzoek
  Wat is de effectiviteit van uw reclame uitingen? Test het vooraf middels een concepttest. We maken gebruik van de ‘standaard’ concepttest van PanelWizard of bedenken met u een opzet op maat. Onderzoek dan ook direct verschillende varianten of verschillende pay-off’s. En achteraf kunnen we natuurlijk goed meten wat het bereik, de waardering en het effect van uw communicatie is geweest. Laat PanelWizard u helpen uw campagne zo effectief mogelijk te maken.
 • Onderzoek naar keuze- en beslissingsgedrag
  Kennis van uw doelgroep, bijvoorbeeld van uw klanten of prospects, is van groot belang. Hoe meer u weet, des te beter kunt u inspelen op hun wensen en behoeften. Wat vindt uw doelgroep belangrijk? En welke criteria en attributen spelen daarin een rol? Waarop baseren consumenten hun keuze. Hoe belangrijk is prijs? En service? Wat zijn de behoeftes van de doelgroep ten aanzien van uw producten of diensten? De onderzoekers PanelWizard helpen u graag bij dergelijke vraagstukken.
 • Onderzoek ten behoeve van PR
  Meer aandacht genereren voor uw product of dienst? Een persbericht is hier uitermate geschikt voor. Onderzoeken met als doel (free) publicity te verkrijgen leiden tot een grotere naamsbekendheid en creëren extra aandacht voor bijvoorbeeld een productlancering. Vaak zijn het relatief kleinschalige, kortlopende onderzoeken, maar wel altijd volledig statistisch onderbouwd door de marktonderzoekers van PanelWizard. Met vaak een enorme publiciteit tot gevolg. Bekijk voorbeelden van PanelWizard onderzoeken ten behoeve van PR hier, hier of hier.
 • Prijsonderzoek
  Bent u (te) duur? Of misschien juist (te) goedkoop? In de praktijk blijkt het bepalen van de juiste prijs voor producten en diensten knap lastig. Ook laten veel bedrijven omzet liggen uit angst om te duur te zijn. Een gemiste kans. PanelWizard is expert op het gebied van prijsonderzoek.

Een voorbeeld van een rapportage: Een voorbeeldrapportage van marktonderzoek via PanelWizard