Over ons

Onze herkomst

Historie

PanelWizard Direct is één van de oudste Internet-panels van ons land. En in alle bescheidenheid: één van de beste.

In 2001 ontwierpen we een systeem waarmee via een online tool heel gericht en pijlsnel vragen kunnen worden gesteld aan panelleden. We richtten daarbij een accesspanel op dat inmiddels zo'n 30.000 actieve leden telt.

We kijken naar marktonderzoek oplossingen vanuit de wens van de klant, gecombineerd met onze eigen technische kracht en niet per se vanuit traditie en gebruiken. Dit levert zeer praktische onderzoeksoplossingen op die door de klant gewaardeerd worden.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Kien. We zijn dan ook trots op onze ISO certificaten (ISO 26362 en ISO 20252). Uit ons klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat de geleverde kwaliteit ook wordt gewaardeerd. Het gemiddelde cijfer voor onze dienstverlening is een 8,2.

De interne structuur bij Kien is uiterst plat. Iedere projectleider is van begin tot einde projectverantwoordelijk, wat betekent dat hij of zij zelf direct alle inhoudelijke en operationele beslissingen kan nemen. Dit komt niet alleen de snelheid ten goede, maar ook ieders persoonlijke drive iets moois van het onderzoek te maken.


Onderdeel van Kien Onderzoek

PanelWizard is onderdeel van Kien Onderzoek, een marktonderzoekbureau gespecialiseerd in kwantitatief onderzoek. Waar PanelWizard zich louter focust op panelonderzoeken levert Kien alle vormen van kwantitatief onderzoek: online, telefonisch, hybride en schriftelijk onderzoek. Op eigen bestanden, aangekochte bestanden of op het panelbestand van PanelWizard. Bijna altijd betreft het maatwerk en levert Kien advies en op de onderzoeksresultaten gebaseerde marketingconsultancy. Kijk voor alle diensten van Kien Onderzoek op www.kienonderzoek.nl.


Keurmerken en lidmaatschappen

Kwaliteit staat hoog in het vaandel van PanelWizard Direct. Om dat kracht bij te zetten is PanelWizard ISO gecertificeerd:

PanelWizard is lid van de brancheorganisaties:


Vacatures