Meedoen aan marktonderzoek

Schrijf u in en doe mee!

Wat is PanelWizard?

PanelWizard Direct voert voor verschillende opdrachtgevers marktonderzoek uit. Daarvoor maken we gebruik van een consumentenpanel. Wij leggen de leden van dit panel regelmatig online vragenlijsten voor over zeer uiteenlopende onderwerpen. Voor het beantwoorden van de vragen krijgen de panelleden een beloning van 10 cent per vraag. Het gespaarde bedrag kan men twee keer per jaar overmaken naar zichzelf, een goed doel of een vereniging. Wilt u ook lid worden van PanelWizard en geld verdienen met uw mening?

Kwaliteit en privacy

Met de afgenomen online enquêtes gaan de marktonderzoekers van PanelWizard Direct aan de slag om ervoor te zorgen dat de opdrachtgevers een duidelijk beeld krijgen van de mening van ‘de Nederlander. Alle gegevens worden altijd vertrouwelijk en anoniem behandeld en zullen nooit worden verkocht of gebruikt voor andere doeleinden dan marktonderzoek. Een respectvolle benadering van onze panelleden staat bij ons bovenaan!

Daarnaast zijn onze databestanden streng beveiligd om misbruik tegen te gaan. PanelWizard Direct is ISO gecertificeerd en houdt zich aan de gedragscode van de branchevereniging MOA en ICC/ESOMAR. Wij hebben onze activiteiten aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens in Den Haag (registratienummer 1187078), dat toezicht houdt op de uitvoering van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Het panelleden- en privacyregelement vindt u hier.

Screening

Lid van ons panel ben je niet zo maar, je moet er wel wat voor doen. Want we willen "misbruik" voorkomen en ongemotiveerde respondenten bij voorbaat weren. We controleren daarom bijvoorbeeld op de moeite die een aspirant panellid neemt om het formulier en de eerste vragenlijst in te vullen. Als deze controles succesvol worden doorlopen wordt iemand definitief toegelaten tot het panel.