Word panellid

US Volleybal werkt samen met PanelWizard

Doe mee met onderzoek en spaar voor US Volleybal

Wat is PanelWizard?

PanelWizard is een onderzoeksbureau dat gebruik maakt van een consumentenpanel. Dit panel is een afspiegeling van Nederland en bestaat op dit moment uit ruim 33.000 Nederlanders (peiljaar 2020).

Wat wordt er van mij verwacht als lid van PanelWizard?

Dat is eigenlijk heel simpel, namelijk: uw mening geven. Als panellid zullen wij u regelmatig uw mening vragen over diverse onderwerpen. Bijvoorbeeld over snacks, een nieuwe commercial, de verkiezingen, auto’s, internet, enzovoort. Het gaat hierbij altijd om vragen ten behoeve van marktonderzoek, nooit om verkoop van producten.

Wat levert het US Volleybal op?

Wanneer u lid wordt van PanelWizard ontvangt US Volleybal voor uw aanmelding direct 1 euro. Voor elke vraag die u daarna beantwoordt tijdens de onderzoeken doneert PanelWizard 10 eurocent aan US Volleybal. Een mooie extra donatie aan een heel mooi doel!

Hoe zit het met mijn privacy?

PanelWizard garandeert dat al uw antwoorden en gegevens vertrouwelijk en anoniem behandeld zullen worden. Persoonlijke gegevens van de PanelWizard-leden zullen daarnaast nooit voor andere doeleinden dan marktonderzoek gebruikt worden en zullen nooit worden doorverkocht. Een respectvolle benadering van onze panelleden staat bij ons boven aan. Daarnaast zijn onze databestanden streng beveiligd om misbruik tegen te gaan. PanelWizard bv is ISO gecertificeerd (ISO 26362 en ISO 20252) en houdt zich aan de gedragscode van de MOA en ICC/ESOMAR.

Meer informatie

Alle informatie over het lidmaatschap van Panelwizard, vindt u in ons { "type": "link", "path_id": 1082, "text": "panelledenreglement" }.

Let op! Bent u al panellid? Log dan eerst in om uw gegevens te wijzigen.

Account
Naam, geslacht en geboortedatum
Adresgegevens (alléén Nederland)
Telefoon en e-mailadres
Bankgegevens
Herkomst
Woonsituatie

Vul alstublieft hieronder de gegevens in van alle andere personen binnen uw huishouden

Let op: u hoeft uw eigen gegevens hier niet in te vullen

Soort relatie
Geslacht
Geboortedatum
Relatie 1
Relatie 2
Relatie 3
Relatie 4
Relatie 5
Relatie 6
Relatie 7
Relatie 8
Relatie 9
Relatie 10
Huishouden
Opleiding
Werk
U heeft uw arbeidssituatie aangepast, denkt u er aan het aantal uren dat u werkt ook aan te passen? (indien van toepassing)
   Politiek
   Medewerking
    Voorwaarden

    Via dit inschrijfformulier geeft u aan dat u bereid bent deel te nemen aan de PanelWizard. U ontvangt een bericht zodra u geselecteerd bent om zitting te nemen in de PanelWizard.