Uw vereniging

Spaarpot voor uw club

Sparen voor uw eigen vereniging of goede doel bij PanelWizard

Bij PanelWizard kunt u niet alleen sparen voor uw eigen spaarpotje of voor een van de geselecteerde goed doelen, u kunt ook sparen voor uw eigen club, vereniging of goede doel.

Veel clubs en verenigingen kunnen wel wat extra geld gebruiken. PanelWizard biedt daarom de mogelijkheid om op een eenvoudige manier extra geld te verdienen. Door met meerdere panelleden mee te doen aan online marktonderzoeken en zodoende samen te sparen voor uw club, vereniging of goed doel. Naast het geld dat via de vragenlijsten wordt gespaard, ontvangt de club of vereniging ook 1 euro voor elk nieuw panellid dat via hen lid wordt. Hoe het precies werkt, kunt u hieronder lezen.

Vereniging of goede doel aanmelden?

Wilt u meer informatie of een vereniging, club of goed doel aanmelden? Stuur dan een e-mail naar verenigingen@panelwizard.com. Of bel met Steven Noordam op 085-4018250. Wij zorgen ervoor dat u binnen enkele dagen kunt beginnen met sparen.

Hoe werkt het?

Uw vereniging kan zich aanmelden bij PanelWizard als doel waarvoor gespaard kan worden. Wij sturen de vereniging dan een speciale link en banner waarmee zij anderen kunnen uitnodigen om lid te worden van PanelWizard. Deze link en banner kunnen bijvoorbeeld in nieuwsbrieven en op de website van uw vereniging worden geplaatst. Mensen die via deze link lid worden, sparen automatisch voor deze club of vereniging, naast de Euro die zij al gelijk bij inschrijving voor de club of vereniging hebben verdiend. Dit bedrag kan bij een aantal mensen die sparen voor een bepaalde club of vereniging al snel oplopen.

Het gespaarde bedrag wordt twee keer per jaar aan jullie uitgekeerd. En mocht het niet bevallen of niet genoeg opleveren? U kunt de deelname altijd direct stopzetten en het doel afmelden. Dat geldt natuurlijk ook voor de panelleden.

Rekenvoorbeeld

Stel dat 100 mensen zich via uw vereniging aanmelden voor PanelWizard. En stel dat zij gemiddeld 6 vragenlijsten per jaar ontvangen met gemiddeld 10 vragen. De opbrengst voor uw club/vereniging is dan direct €100 (voor de inschrijvingen) en voor het invullen van de vragenlijsten nog eens €600 (60 vragen x €0,10 x 100 leden).

Privacy

Vanzelfsprekend zullen de gegevens van panelleden nooit aan andere partijen verstrekt worden en zullen we nooit commerciële uitingen verzenden naar panelleden. De gegevens van panelleden zullen nooit voor andere doeleinden dan marktonderzoek gebruikt worden. Een respectvolle benadering van onze panelleden staat bij ons bovenaan. Voor ons volledige panelreglement klik hier en onze privacystatement klik hier.