Kidspanel

Binnen 1 uur een offerte!

Kinderpanel van PanelWizard

Kinderen en jongeren hebben binnen het huishouden steeds vaker een beslissende stem. Niet alleen als het om producten voor henzelf gaat, maar ook bij zaken die het hele gezin aangaan. Bijvoorbeeld de dagelijkse maaltijd of vakanties. Het is daarom belangrijk dat deze jongeren niet worden vergeten in marktonderzoek.

Bij PanelWizard kunt u onderzoek doen onder kids in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar. Er staat een panel van ruim 3.000 kinderen klaar om uw vragen te beantwoorden. U kiest uit dit panel zelf onder welke doelgroep u een meting wilt laten uitvoeren, bijvoorbeeld meisjes in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar. Onze ervaren marktonderzoekers begeleiden u van A tot Z  tijdens het onderzoeksproces.  Bijvoorbeeld bij het ‘kindvriendelijk’  maken van de vragenlijst. Het hele onderzoek wordt natuurlijk uitgevoerd met de snelheid en kwaliteit die u van PanelWizard gewend bent.

Online marktonderzoek onder kinderen en jongeren via PanelWizard kent vele voordelen:

  • Snelheid: binnen 1 uur offerte, binnen paar dagen resultaten
  • Kwaliteit: beste panel van Nederland (ISO gecertifieerd)
  • Flexibiliteit: vanaf 1 vraag kunt u al onderzoek doen, zonder startkosten

U kunt vandaag nog een enkele vraag of complete vragenlijst aan kinderen in uw doelgroep voorleggen, inclusief afbeeldingen, video, etc. Dat marktonderzoek niet duur hoeft te zijn bewijst PanelWizard elke keer weer. Probeer het zelf!