Nieuws

Vacature (Junior) Marktonderzoeker (32-40 uur)

Wij zijn: een succesvolle organisatie met ambitie en leuke collega’s
Wij zoeken: iemand die enthousiast is over marktonderzoek
Wij bieden: een uitdagende functie met veel dynamiek

 

Wie zijn wij?

Kien biedt kwalitatief hoogwaardig marktonderzoek. We houden ons bezig met alle vormen van kwantitatief onderzoek, waarbij we vaak gebruik maken van ons eigen online consumenten-, B2B en kinderpanel: PanelWizard.

We achterhalen voor onze klanten bijvoorbeeld welke nieuwe chocoladesmaak de meeste kans van slagen heeft, wat Nederlanders vinden van die nieuwe reclamecampagne of hoe er gedacht wordt over vrouwenvoetbal. Maar we geven ook inzicht in welke keuzes er gemaakt worden op het gebied van pensioen, hoe tevreden klanten zijn over de dienstverlening van hun bank of hoe docenten denken over het lesmateriaal dat ze gebruiken. McDonalds, Nationale Nederlanden, Coca Cola, KPN, Dr. Oetker, Jumbo; zomaar een greep uit de uiteenlopende opdrachtgevers waar we voor werken.

We kijken naar marktonderzoekoplossingen vanuit de wens van de klant, gecombineerd met onze eigen technische kracht en niet per se vanuit traditie en gebruiken. De kwaliteit verliezen we daarbij nooit uit het oog. Die aanpak waarderen onze klanten; ze beoordelen ons gemiddeld met een 8,6.

De interne structuur bij Kien is erg plat en formele vergaderstructuren kennen we niet. Dit komt niet alleen de snelheid ten goede, maar ook ieders persoonlijke drive om samen iets moois van het onderzoek te maken.

 

Voor onze vestiging in Groningen, zijn we per direct op zoek naar een
(Junior) Marktonderzoeker voor 32 tot 40 uur per week.

 

Wat ga je voor ons doen?

Afhankelijk van je ervaring, kun je bij ons aan de slag als Marktonderzoeker of als Junior Marktonderzoeker. De taken variëren van het opstellen en programmeren van vragenlijsten en het schrijven en controleren van rapportages tot het bewaken van de planning van de onderzoeken, contact houden met de klant en het leiden van (eenvoudige) onderzoeken. Je werkt continu aan meerdere onderzoeken tegelijk.

 

Waarom zou je dat bij ons willen doen?

  • Grote verscheidenheid aan mooie projecten voor kleine en grote klanten
  • Ruimte om eigen creativiteit en ideeën in te brengen
  • Flexibele werktijden
  • Gevestigd bureau, met tevreden klanten
  • Informele, transparante werksfeer
  • Samenwerking in een gevarieerd team met leuke collega’s
  • Ruimte om je te ontwikkelen
  • Sportregeling
  • Overurenregeling
  • En natuurlijk onze overheerlijke koffie van versgemalen bonen

 

Wat heb je daarvoor nodig?

Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig. Je kunt goed plannen en overzicht houden. Je kunt ideeën en afspraken helder en bondig communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands.

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau (verkregen door opleiding en/of werkervaring). Daarnaast heb je bij voorkeur ervaring als (Junior) Marktonderzoeker.

Je bent handig met een computer en maakt je nieuwe programma’s snel eigen. Tot slot ben je een fijne collega, slim en een harde werker!

 

Hoe kun je reageren?

Geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie en cv vóór 27 juli naar vacatures@panelwizard.com.
Meer informatie is te verkrijgen via dit e-mailadres of telefonisch bij Jessica Hootsen, Projectleider Marktonderzoek, 050-3171777.

Door te solliciteren naar deze functie, geef je PanelWizard toestemming om alle door jou verstrekte persoonsgegevens op te slaan en te gebruiken voor het afhandelen van de sollicitatieprocedure. Je gegevens worden vier weken na afronding van deze sollicitatieprocedure verwijderd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

PanelWizard B.V.
Westerkade 15-5
9718 AS Groningen
050-3171777
vacatures@panelwizard.com
www.panelwizard.com
www.kienonderzoek.nl